Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà aquest cap de setmana la primera Fira de Vins Rebels

La fira-mercat se celebrarà els dies 6 i 7 de juny.

La Fira de Vins Rebels se celebrarà aquest diumenge, un dia més pensat per a públic en general i el proper dilluns dia 7 de juny, pensat més per a restauradors, comercials i professionals, que els dilluns solen fer festa.
L’objectiu d’aquesta fira o mercat és donar a conèixer i posar en valor aquest tipus de vins, no convencionals, que els visitants, professionals o no, els puguin tastar i valorar. Es podran adquirir caixes de vi al cellers participants i s’habilitarà un vehicle per emmagatzemar-los en condicions i després es faran arribar al domicili dels possibles compradors, de forma conjunta.
La Fira de Vins Rebels ocuparà un espai de 5.100 m2 del parc de l’U d’Octubre amb 40 cellers. Es farà seguint les mesures sanitàries vigents, en un recinte perimetrat, amb control d’aforament, capacitat segons la normativa i aforament limitat. El preu d’accés al recinte, que serà de 15 euros, inclourà una copa Riedel perquè els visitants puguin tastar els vins dels diferents cellers que hi participaran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: