Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un concert de l’Orfeó Català clou l’any del Centenari de la unió de Torrelavit

Un concert de l’Orfeó Català clou l’any del Centenari de la unió de Torrelavit

El concert es farà aquest dissabte al pavelló municipal de Torrelavit, després que el concert s’ajornés l’any passat a causa de la pandèmia

El concert de l’Orfeó Català, dirigit per Pablo Larraz Dalmases, amb Josep Buforn al piano, serà l’acte central de la clausura de l’any del Centenari de la unió de Terrassola i Lavit. El concert tindrà lloc aquest dissabte 5 de juny al pavelló municipal de Torrelavit, a les set de la tarda.

L’Orfeó Català començarà el concert amb la Missa de la Coronació de Mozart, i acabarà amb el Cant de la senyera de Lluís Millet. En el repertori previst, hi ha peces de Pau Casals, J. Ollé Sabaté, J. Vila i Casañas, X. Sans, Albert Guinovart i A. Pérez Moya.

Aquest concert havia estat programat per inaugurar l’any del Centenari de Torrelavit, al març de 2020, però el decret d’estat d’alarma i les restriccions dictades a causa de la Covid-19 van obligar a ajornar-lo fins ara. Les entrades del concert es poden comprar el mateix dia a la taquilla, fins a completar l’aforament permès.

L’1 d’abril de 2020 va fer cent anys de la unió dels pobles de Terrassola i Lavit per formar-ne un de sol, sota el nom de Torrelavit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: