Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el Vilaestiueja amb activitats a diferents barris de Vilafranca

Les propostes del Vilaestiueja tindran lloc del 5 al 30 de juliol en horari de tarda.

L’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat per segon any consecutiu Vilaestiueja, una iniciativa que té per objectiu oferir una proposta d’activitats de lleure educatiu àmplia i de qualitat que permeti a infants i famílies gaudir de les tardes d’estiu sense necessitat de moure’s de Vilafranca. La regidora d’Educació, Xell Montserrat, acompanyada de la cap de servei, Dolors Peñafiel, i la tècnica del programa, Montserrat Muñoz, van presentar les novetats aquest dilluns en roda de premsa. Aquest any s’ha optat per diversificar l’oferta d’activitats en diferents barris de la vila i així arribar a un públic més ampli. Ho explicava la regidora.

Per la seva banda, la tècnica Montserrat Muñoz explicava algunes de les novetats pel que fa al programa d’activitats.
Amb la voluntat de garantir al màxim la seguretat dels assistents, s’han triat espais a l’aire lliure on es pot controlar l’aforament. Així les activitats es duran a terme a diferents escoles públiques i municipals: Estalella i Graells, Baltà i Elias, Dolors Piera, Pau Boada i Mas i Perera, a la llar d’infants Lola Anglada, a l’Escola d’Art Arsenal, i en un espai de la via pública: el passatge Alcover. Les propostes del Vilaestiueja tindran lloc del 5 al 30 de juliol en horari de tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: