Dilluns, 27 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘The art of seduction’, fins al 31 de juliol a Palmadotze

‘The art of seduction’, dels astistes Daniel G. Andújar i Rogelio López Cuenca, analitza la relació entre l’artista, el poder i els mitjans a Palmadotze.

Aquesta es la segona exposicó de Daniel G. Andújar i Rogelio López Cuenca a l’espai de la galeria Palmadotze, a la Masia Mas Pujó de Santa Margarida i els Monjos. ‘The art of seduction’ és un projecte de col·laboració que continua evolucionant i que tracta sobre la imatge de l’art i la figura de l’artista a la cultura contemporània i a traves dels mitjans de comunicació massius.

Daniel G. Andújar explicava en el transcurs de la inauguració, el passat dissabte, que l’exposició fa una mirada crítica sobre, per exemple, el canònic nu femení present al llarg de la història de l’art.

‘The art of seduction’ aborda un altre tema espinós: el de l’espoli.

A ‘The art of seduction’, l’anàlisi se centra en la recurrència de l’explotació iconogràfica del «posat» de l’artista per part de la publicitat i les produccions culturals comercials, així com de la generació de plusvàlua simbòlica de la marca-firma produïda en aquest traspàs.

L’exposició es pot visitar fins al 31 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: