Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mònica Terribas i Vicenç Villatoro han participat a l’acte ‘Amnistia. Fem-nos lliures’

Òmnium Alt Penedès ha organitzat aquest diumenge l’acte ‘Amnistia Fem-nos lliures’ en el marc de la campanya de l’entitat a favor de l’amnistia i l’exercici del dret a l’autodeterminació.

El president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, explica que mantenen la campanya per l’amnistia perquè amb els indults no és suficient.

La primera part de l’acte era amb un debat sobre l’Amnistia on participaven la periodista i membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural, Mònica Terribas, i l’escriptor i ex-diputat del Parlament de Catalunya Vicenç Villatoro. Terribas explica que la situació dels darrers mesos ha enfortit Òmnium perquè ha mantingut l’horitzó de la lluita per l’amnistia.
I Villatoro es mostrava decebut per l’actitud de l’estat espanyol.

L’acte es va celebrar a les 12 del migdia d’un dia amb altes teperatures, al parc de l’U d’Octubre de Vilafranca i estava moderat per la periodista Judit Benages.
Un cop acabat el debat, tenia lloc la segona part de l’acte en què diferents entitats de la comarca donaven suport públic a l’amnistia, com a mostra de la fortalesa del teixit associatiu i de la societat civil catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: