Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès porta tres setmanes sense cap ingressat per coronavirus

Les dades d’ingressats als centres sanitaris de la comarca es mantenen en una bona situació de pandèmia.

Són dades de l’informe del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf d’aquest dilluns que indiquen que des de fa tres setmanes a l’hospital de Vilafranca no hi ha cap persona ingressada amb coronavirus i que tampoc s’ha produït cap mort per aquesta malaltia. També al Garraf es mantenen dades positives. Als hospitals de la comarca del Garraf hi ha un total de 12 persones ingressades amb Covid, 3 més que en l’informe del dijous passat, i tampoc s’ha hagut de lamentar cap mort per coronavirus des de fa tres setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: