Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès continua sense cap ingressat per coronavirus

Les dades d’ingressats als centres sanitaris de la comarca confirmen la millora de la situació de pandèmia iniciada fa més de dues setmanes.

Són dades de l’informe del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf que indiquen a a l’hospital de Vilafranca no hi ha cap persona ingressada amb coronavirus i que tampoc s’ha produït cap mort per aquesta malaltia. També al Garraf es mantenen dades positives. Als hospitals de la comarca hi ha un total de 9 persones ingressades amb Covid, una menys que en l’informe del dilluns, i tampoc s’ha hagut de lamentar cap mort per coronavirus des de fa més de quinze dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: