Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’expresident del Parlament Roger Torrent ha presentat a Vilafranca ‘Pegasus’

Es tracta d’un thriller polític escrit i viscut en primera persona.

Aquest dimarts a la tarda i a la plaça de la Vall del Castell de Vilafranca es va fer l’acte de presentació que consistia en una conversa entre Roger Torrent, el regidor Pere Sàbat i la periodista Cati Morell. Un acte que va coincidir amb l’anunci del Gobern espanyol dels indults. Pere Sàbat apunta que no són la solució, cal l’amnistia i l’autodeterminació.
Pegasus és un llibre entre la crònica periodística i el thriller polític que l’expresident del Parlament, Roger Torrent, ha escrit en els últims mesos, coincidint amb la irrupció del cas Pegasus. Un programa espia d’una empresa israeliana que només es ven als governs. A través de les pàgines del llibre el lector pot conèixer com va irrompre en la vida del President del Parlament la sensació de vulnerabilitat i violació de la privacitat quan una sospita inquietant va començar a planar sobre el seu gabinet, fins a confirmar les premisses amb entitats internacionals de verificació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: