Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escorxador ha acollit la presentació de ‘Citacions i (e)vocacions’ de Fonxo Blanc

Organitzat per Silva editorial de Tarragona i la llibreria la Cultural l’Ecorxador acollia aquest dimecres l’acte de presentació del llibre Citacions i (e) vocacions.

Glossari, obra del professor jubilat de l’Eugeni d’Ors Fonxo Blanc. La presentació va tenir dues parts, la introductòria amb la participació dels professors Jesús Gómez i Eloi Biosca i l’exalcalde de Vilafranca Marcel Esteve. La segona part amb lectures de fragments del llibre per part de Sílvia Amigó, Marta Coll, Anna Tomàs, Jessica Neuquelman, Xènia Bermúdez, Pilar Arbós, Marta Plans, FranCisco Romero i Blas Fito.
El llibre va desglossant fins a més d’una seixantena de cites, ordenades per ordre alfabètic del concepte central, des d’abstenció fins a Vilafranca. A partir de la cita enceta un comentari, d’aclariment o d’aprofundiment, com a transició a les evocacions autobiogràfiques. De l’abstracte al concret. La publicació compta amb el suport dels ajuntaments d’Altafulla i Vilafranca. Un fragment del paisatge de la plaça de l’església d’Altafulla de Marta Balañà il·lustra la portada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: