Divendres, 23 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arc Metropolità de Barcelona reclama millor finançament per fer front a la postpandèmia

Les ciutats de la segona corona metropolitana cada cop reben més habitants procedents de la capital o dels municipis que els envolten, però els seus recursos no creixen en la mateixa proporció.

Per visualitzar aquesta i altres demandes, els alcaldes de Sabadell, Mataró, Granollers, Vilanova i Vilafranca i la tinenta d’alcalde de Territori de Terrassa s’han trobat a Barcelona per participar en una jornada anomenada ‘La Catalunya post-covid’.

Els alcaldes presents a la jornada consideren que les ciutats de l’arc metropolità sostenen, amb recursos limitats, serveis imprescindibles per al conjunt del territori. Per tenir més força en les seves reivindicacions s’ha constituït l’associació Arc Metropolità.

Les ciutats de l’arc metropolità, entre les que hi ha també Martorell, Mollet i Rubí, amb una població propera al milió d’habitants, afronten amb il·lusió aquesta nova etapa, però consideren imprescindible emprendre un debat seriós sobre la seva contribució al desenvolupament i al benestar i sobre quin ha de ser el seu finançament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: