Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Martí presenta la millora dels carrers d’accés a l’escola Jaume Balmes

L’Ajuntament de Sant Martí presenta la millora dels carrers d’accés a l’escola Jaume Balmes

Les obres de remodelació dels carrers no tindran cap cost per als veïns, i les obres està previst que s’iniciïn el proper any.

Un dels projectes previstos en la modificació del pressupost municipal del passat 22 de març, per poder utilitzar els diners del romanent, és la remodelació de l’accés a l’escola Jaume Balmes pels carrers Tarragona i Verge de Montserrat. L’actuació permetrà eliminar les barreres arquitectòniques, com els pals de llum, senyals de tràfic i escorcells al mig de les voreres; i convertir la zona més segura donant prioritat als vianants amb un tram de plataforma única.

Per poder exposar l’avantprojecte, tots els membres de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca van convocar els veïns afectats a la Sala Polivalent per explicar-los de primera mà les obres previstes i, sobretot, aclarir-los que no hauran de pagar una remodelació dels carrers que repercutirà favorablement en la qualitat de les seves finques i a endreçar i pacificar l’entorn. Dels 655.000 € previstos d’inversió, 250.000 aniran a càrrec de la Generalitat, 300.000 de la Diputació i els 105.000 restants sortiran de la citada modificació del pressupost municipal.

A la reunió també es va parlar de com se soterraran en el projecte definitiu els subministraments de llum, telèfon i fibra òptica. Quan estigui redactat, s’exposarà públicament per si cal presentar al·legacions. L’inici d’obres està previst per al proper any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: