Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barraca celebrarà una revetlla de Sant Joan popular al pati del Milà i Fontanals

El col·lectiu vilafranquí La Barraca va explicar en roda de premsa que organitza una revetlla de Sant Joan popular al pati de l’institut Milà i Fontanals el proper dimecres 23 de juny.

És el segon any consecutiu que l’organització programa activitats per la revetlla de Sant Joan, respectant les mesures sanitàries per fer front a la Covid19 i amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci popular per a tothom, a Vilafranca.

A partir de les vuit del vespre hi haurà activitats i jocs per la mainada, després un sopar popular on els assistents s’hauran de portar el sopar de casa per tal de garantir les mesures sanitàries, a les 23h hi haurà concert amb el grup de música vilafranquí Bandau i per acabar la nit, PDs.

Per tal de poder fer un control segur de l’aforament, les persones que hi vulguin assistir s’hauran d’inscriure prèviament a formulari que l’organització ha publicat a les seves xarxes socials.

D’altra banda, l’entitat ha presentat les accions previstes durant aquest estiu per finançar l’espai de La Barraca durant la Festa Major d’enguany. Els integrants de l’associació han afirmat que les limitacions d’espai, d’aforament i de funcionament per la COVID-19 els dificulten la organització, la gestió i el finançament dels actes de la Festa Major i que és per aquest motiu, que han iniciat un Goteo com a via d’autofinançament. El Goteo compta amb 38 dies per arribar als 2.000€ a través d’aportacions voluntàries i s’ofereixen recompenses com a contrapartida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: