Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Cuyàs és el nou president de l’entitat Pro Vegueria Penedès

El fins ara president, Fèlix Simón passa a la vicepresidència.

Aquest dilluns 28 s’ha celebrat l’ Assemblea anual de l’ entitat Pro Vegueria Penedès que s’ha marcat com a repte pels propers dos anys, fins a les eleccions municipals, aconseguir el màxim desplegament de les Conselleries del Govern al Penedès i la finalització del Pla Territorial.
Per aconseguir-ho l’ entitat ha reforçat el seu Secretariat amb l’ entrada d’ Àngels Parés del Garraf, Jaume Casanyes, Martí Ventura i Teresa Vallverdú del Baix Penedès que, juntament amb Flora Sanabre, Pep Solé i Pere Carles de l’ Anoia i Fèlix Simón, Jordi Cuyàs, Manel Cervera i Lluís Ràfols de l’ Alt Penedès pilotaran l’ entitat que en aquesta etapa.
A l’ Assemblea hi va assistir el nou Delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, juntament amb el Cap de l’ Oficina, Pol Pagès, que es va comprometre a treballar per que el funcionament del Penedès sigui una realitat en benefici dels seus 500.000 habitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: