Diumenge, 1 d'Agost de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort l’artista Guillem Noya

Aquesta matinada, i desprès d’una llarga malaltia, ha mort als 59 anys el vilafranquí Guillem Noya, pintor, timbaler i tècnic informàtic.

Conegut per la seva faceta artística, molt vinculada a Vilafranca i a la Festa Major, era treballador del departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Vilafranca. Va ser també el timbaler de la històrica Colla de Mar, colla de grallers de Vilafranca, colla que durant molts anys va acompanyar als Castellers de Vilafranca. Era també un artista habitual del Firart de la Festa Major i l’any 1991 va ser administrador de la festa. I l’any 2005 va ser l’autor de l’estampa de Sant Fèlix. L’abril de l’any passat va pintar roses solidàries en motiu de la diada de Sant Jordi, pels pels treballadors i treballadores de l’hospital però també pels presos i exiliats polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: