Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gonzalo Boye presentarà el llibre ‘Cloacas? Si, claro’ a Vilafranca

Gonzalo Boye presentarà el llibre ‘Cloacas? Si, claro’ a Vilafranca

En un acte organitzat per l’ANC, el llibre es presentarà el divendres 2 de juliol a les set de la tarda al Forum Berger.

L’acte amb participació de Gonzalo Boye servirà per presentar el seu nou llibre ‘Cloacas? Si ,claro’, i per parlar de l’actual situació jurídica dels represaliats independentistes catalans. L’aforament és limitat i per a reserves cal inscriure’s a l’enllaç: https://tuit.cat/uq4bz

D’altra banda el coordinador de l’ANC a Vilafranca, Raimon Gusi, acompanyat pel membre del territorial Roger Vives, ha explicat que ha mantingut una entrevista amb l’alcalde de Vilafranca, per tal d’avançar en el pagament de tributs estatals a l’Agència Tributària Catalana , així com, de l’entrevista amb el president del Consell Comarcal, per delegació de les Territorials de l’Alt Penedès, en el mateix sentit. L’ANC creu que el mes de juliol s’haurien de concretar aquests acords en l’àmbit municipal, així com comptar amb l’adhesió del Consell Comarcal no més tard del mes de setembre. També recorda a tots els contribuents que poden fer Sobirania fiscal a la declaració de la renda 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: