Divendres, 24 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins diumenge es pot veure la mostra ‘Articulacions 2021’ a la sala dels Trinitaris

Aquesta és la segona vegada que el Batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals mostra els seus projectes al públic de la Sala dels Trinitaris.

‘Articulacions 2021. Projectes artístics realitzats pel Batxillerat artístic de l’INS Milà i Fontanals’ és una exposició col·lectiva dels projectes realitzats per l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’Institut Milà i Fontanals durant el curs acadèmic 2020-21. La mostra és un recull de les creacions de l’alumnat, dels seus primers passos en el món de l’art, manifestacions dels diversos llenguatges de l’expressió audiovisual i plàstica, a través dels quals els nois i les noies articulen la seva visió de la realitat que els envolta amb una qualitat que pot sorprendre per la seva joventut. Treballs fet, en aquesta ocasió, en uns temps difícils per la pandèmia.

L’exhibició en definitiva resulta un reflex de la pluralitat de l’alumnat, de les seves variades inquietuds i distintes mirades plenes de sensibilitat. Aquesta és la segona vegada que el Batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals mostra els seus projectes al públic de la Sala dels Trinitaris, l’espai expositiu que el Servei de Cultura de l’Ajuntament destina a la promoció i difusió de l’art contemporani. La mostra es pot visitar fins aquest diumenge, 6 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: