Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manté el nombre de visitants i creix el volum de vendes a la Fira del Vehicle d’Ocasió

Vilafranca ha tornat a acollir aquest passat cap de setmana la Fira del Vehicle d’Ocasió. Hi han passat 3.700 persones i s’han venut 180 vehicles, un 30% dels quals eren vehicles nous.

Aquest cap de setmana s’ha tornat a celebrar a Vilafranca la Fira del Vehicle d’Ocasió, que en l’edició d’aquest 2021 ha aconseguit mantenir el nombre de persones que s’hi han acostat, 3.700. Una dada que des de l’organització valoraven diumenge de manera molt positiva; però que s’acompanyava d’una altra valor positiu com era el de l’augment del volum de vendes. Com apuntava Jaume Nicolàs, un dels promotors de la Fira, s’havien tancant unes 180 vendes superant les de l’any passat, i posant de manifest també que l’aposta per presentar vehicles nous havia estat positiva. Un 30% dels vehicles venuts eren nous.

A banda dels vehicles nous, el sectors dels vehicles elèctrics, híbrids i híbrids endollables és dels que novament ha despertat més consultes. Un mercat que va a l’alça any a any. On també s’està notant un repunt de vendes és en els vehicles dièsel, després que tinguessin una baixada considerable en els darrers anys.

Després de les bones perspectives d’aquesta edició, els organitzadors ja han de començar a pensar en l’edició del 2022, on esperen que gràcies a que la situació sanitària va millorant es pugui anar recuperant la normalitat. Per Nicolàs, el fet que en els darrers mesos les restriccions de mobilitat també s’hagin relaxat i es torni a viatjar més amb el cotxe, provoca que hi hagi més ganes o necessitat de canviar els vehicles més antics.

Dissabte al matí l’alcalde Pere Regull feia una visita inaugural al recinte firal, tot destacant el valor d’iniciatives que permeten anar recuperant una certa normalitat. Regull explicava que a primera hora de dissabte ja hi havia cua per entrar a la Fira, un fet que demostra també que la gent té ganes de tornar a participar en activitats.

Aquesta fira del vehicle d’ocasió de Vilafranca és una de les més potents que es fan en l’àmbit català, i aquest any ha tornat a mostrar la seva capacitat d’atracció. Tant dissabte com diumenge els visitants van anar accedint al recinte i van poder mirar i fins i tot provar alguns dels més de 550 vehicles que s’hi exposaven.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: