Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En els darrers dies ha mort una persona als Camils per coronavirus

Tot i això, es manté la baixa pressió hospitalària de la pandèmia.

En l’informe de seguiment del coronavirus per part del Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf corresponent a aquest dilluns es manté a zero la xifra de persones ingressades a l’hospital de Vilafranca, i també no hi ha hagut cap víctima mortal per la pandèmia en aquest hospital. Als centres sanitaris del Garraf hi ha 9 persones ingressades, una menys de les que hi havia en l’informe del dimecres passat, però s’ha hagut de lamentar la mort d’una persona, amb el que la xifra puja a 180 morts als hospitals del Garraf des de que es va iniciar la pandèmia el mes de març del 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: