Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pensionistes de CCOO denuncien la deshumanització de les entitats bancàries

Com van fer en altres poblacions, els pensionistes de CCOO es van concentrar davant de diferents entitats bancàries per tal de denunciar la manca de personal i la problemàtica de la digitalització.

Dimarts al matí membres de la Federació de Pensionistes de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf es van concentrar davant diverses oficines bancàries a Vilafranca per fer sentir la seva veu contrària al que qualifiquen de deshumanització de les entitats bancàries i la manca de sensibilitat cap el col·lectiu de la gent gran.

Joana Solsona, que és la secretària general de la Federació de Pensionistes al territori, comentava que cada cop hi ha menys personal per atendre els qui ho necessiten, un fet que sumat a la potenciació de les eines digitals per fer tots els tràmits amb les entitats, acabava dificultat l’accés a determinats col·lectius.

Com van fer davant de l’oficina central de Banc Sabadell van repetir davant d’altres oficines de bancs i caixes a Vilafranca, van cridar algunes consignes abans de llegir un manifest que van fer arribar també als responsables de les oficines amb la voluntat que els facin arribar a les direccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: