Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial al Pla

Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial al Pla

Els Mossos de Sant Sadurní van detenir aquest dijous, 17 de juny, un home de 30 anys de nacionalitat espanyola i veí de Sitges.

Detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluïd elèctric. Una dotació que estava fent patrullatge ordinari de prevenció va localitzar una nau en desús, situada al municipi del Pla, que desprenia una forta olor de marihuana. A més, els agents van comprovar que la nau disposava de quatre compressors de climatització funcionant a ple rendiment. A l’interior de la nau van intervenir un miler de plantes de marihuana, així com làmpades, extractors i la infraestructura necessària per aquest tipus de cultiu. Amb tots aquests indicis els agents van detenir l’encarregat de la plantació com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Al detingut també se l’acusa d’un delicte de defraudació de fluid elèctric. La investigació està oberta i no es descarten més detencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: