Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els concerts del Festival Música a les vinyes tornen aquest estiu a Subirats

Els concerts del Festival Música a les vinyes tornen aquest estiu a Subirats

L’Ajuntament de Subirats organitza el divuitè Festival de Música a les vinyes que es durà a terme amb totes les garanties per al públic assistent els dies 25 de juny, 17 i 24 de juliol.

El celler Eudald Massana Noya acull el divendres 25 de juny la presentació concert entre vinyes del festival, amb l’actuació de Mario Mas que presentarà ‘Recital del solstici d’estiu’.

A Torre-ramona, el primer concert serà el dissabte 17 de juliol, amb el treball de la compositora Carola Ortiz, que portarà a l’escenari la proposta musical ‘Pecata Beata’. El segon dels concerts a Torre-ramona, serà el dissabte 24 de juliol, amb Ignasi Terraza Trio i la veu de Pepa Niebla, es tracta d’un concert molt especial que s’estrena al festival en primícia, l’espectacle es diu ‘En la orilla del mundo’.

Enguany, per les mesures Covid19, el festival aposta per la venda d’entrades online i les entrades dels concerts anunciats del festival estaran disponibles al web penedesturisme.cat

Durant la celebració dels espectacles es garanteixen totes les mesures necessàries d’higiene, distància i seguretat.

Per a més informació podeu consultar el web: www.turismesubirats.cat o contactar amb l’organització a través del correu electrònic:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: