Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors posen a la venda el marxandatge de la Festa Major 2021

El quintet ha presentat a Caves Mascaró el marxandatge oficial de la Festa Major de Vilafranca 2021.

Des de MMMM Studio, l’equip de dissenyadors encarregat de crear la imatge gràfica, Gemma Fontanals explicava el protagonisme de la idea de tro en alguns dels productes, com ara les samarretes d’adult.

En les samarretes infantils apareixen els quatre elements de la festa que protagonitzen el logotip, alegria, família, moviment i retrobament, però formant una cara somrient.

A part de les samarretes, els administradors han presentat: el polo, la bossa de mà i la polsera de la Festa Major. Tots aquests productes de marxandatge se sumen als dos que van ser presentats setmanes enrere: les mascaretes i la galerona del Ball de les Gitanes.

Per reforçar la presentació del nou marxandatge, s’ha estrenat un anunci que compta amb la col·laboració de les ballarines de l’Escola de Dansa Assumpta Trens i que es pot veure a les xarxes socials i per Penedès TV.

Tot el marxandatge estarà a la venda cada dissabte a partir d’aquesta mateixa setmana, de 10 a 13.30h del matí, a la parada davant del local dels administradors, a la Plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: