Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major no buscaran patrocinis porta a porta

Els administradors de la Festa Major demanen, però, la col·laboració de tothom.

Els administradors estan preparant una Festa Major segura des del punt de vista sanitari, amb actes descentralitzats per tal d’arribar al màxim de persones. Per aconseguir-ho, necessiten el suport del teixit social i empresarial de Vilafranca. L’administrador, Pere Nin, explica que no realitzaran l’habitual recerca de patrocinis botiga a botiga, ja que són conscients de les dificultats econòmiques dels darrers mesos en tots els sectors.
Enviaran un mail als col·laboradors i patrocinadors de l’any passat i demanen la col·laboració de tothom en la festa en la mesura del que cadascú pugui o vulgui.
Tothom qui vulgui col·laborar pot adreçar un correu a i els administradors es posaran en contacte amb els interessats.
A la roda de premsa, que es va fer a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, es va presentar un vídeo que correrà per les xarxes socials, en el que comerciants de Vilafranca animen a col·laborar en la Festa Major.
Les aportacions directes a la festa suposen deduccions fiscals a hisenda. d’altra banda també es pot col·laborar amb la compra del marxandatge o també, a partir d’aquest dissabte amb l’apadrinament dels trons. S’ha fet una edició limitada de 500 trons a 5€ cadascun. Per participar en la campanya ‘Apadrina un tro’ hi ha d’obsequi un imant per la nevera amb la imatge de la Festa Major de Vilafranca.
Finalment els administradors han anunciat que enguany sí que hi haurà la tradicional capta per la venda del programa de la festa, com sempre acompanyat per l’estampa i el regal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: