Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz Vilafranca posa a la venda les entrades pels tastos i maridatges

Les entrades pels concerts es van posar a la venda el passat 4 de juny i aquest divendres 18 de juny a les 10h s’han posat a la venda les entrades pels tastos.

El Vijazz Vilafranca 2021 se celebrarà en tres espais: la plaça Jaume I i el Claustre de Sant Francesc, on hi tindran lloc els concerts, i la platea del Casal, on s’hi celebraran les sessions de tast i maridatge.

Per aquesta edició especial, l’Acadèmia Tastavins Penedès ha planificat un programa de tastos i maridatges en una gran sala de tast, amb una capacitat per a 50 persones i totes les mesures de seguretat, neteja i distància entre participants. Els vins premiats en el concurs Tastavins DO Penedès 2021 seran la base de la majoria de tastos, complementats amb una selecció dels millors caves. La gestió anirà a càrrec del sommelier Xavier Viles, responsable tècnic de l’Espai Penedès BCN de l’Acadèmia Tastavins Penedès, amb la col·laboració de sommeliers de referència com Meritxell Falgueras, Ramon Francàs o Ramon Roset.

Tota la informació es pot consultar a http://vijazzpenedes.com/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: