Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Trescajove forma una vintena de joves com a monitors de lleure infantil i juvenil

La tercera edició d’aquest programa ha permès a una 20 de joves formar-se com a monitors de lleure infantil i juvenil. Durant el mes de juliol faran les pràctiques per completar la seva formació.

El dilluns 14 de juny, a pocs dies de finalitzar la seva formació, els 20 nois i noies que participen en la tercera edició del Trescajove rebien un diploma per reconèixer la seva participació en aquesta formació que van iniciar el 13 d’abril.

A La Nau, l’espai que ha acollit les sessions teòriques del curs, els joves han rebut el diploma de mans del regidor de Joventut, Miquel Medialdea i de responsables de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) que han estat els encarregats de conduir la formació. Tant els participants, com des de l’organització, es feia un bon balanç d’aquest curs en que a banda de coneixements en relació a l’educació en el lleure, també rebien formació sobre competències i habilitats personals.

Ara un cop acabin aquesta part teòrica, el 21 de juny, iniciaran durant el mes de juliol les pràctiques que els acabaran de donar el títol oficial de monitor o monitora de lleure infantil i juvenil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: