Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El TAT de Vilafranca compleix quinze anys i estrena ‘A la meta’

El Taller d’Assaig Teatre de Vilafranca compleix enguany el seu quinzè aniversari.

Creat inicialment amb actrius i actors formats abans en altres grups, des del 2006 s’ha anat forjant una trajectòria que l’ha portat a portar a escena una cinquantena de propostes artístiques diferents i a fer gairebé cent actuacions. Diumenge passat estrenava al Teatre Cal Bolet la seva obra més ambiciosa, ‘A la meta’, del dramaturg austríac Thomas Bernhard. Obra que els ha costat anys de tenir a punt.

L’obra presenta tres actrius a l’escenari, amb una protagonista principal, que és la mare. I un discurs carregat d’ironia i cinisme en el que es posa en evidència les xacres d’un món corromput, on la mentida i la hipocresia estan inserides en la societat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: