Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El segon dia de la Fira de Vins Rebels de Vilafranca ha constatat l’èxit de la iniciativa

Aquest dilluns era el segon i darrer dia de la fira de Vins Rebels i s’adreçava específicament als professionals del sector.

Entre els dos dies hauran passat per el certamen unes 600 persones i el que es destaca més per part dels organitzadors és el volum de vendes obtingut. Enguany s’han deixat de celebrar fires importants pels amants dels vins naturals com són l’H20 i la Vellaterra i amb el tancament perllongat de la restauració i les dificultats que han patit les botigues l’elaborador Ton Riambau va decidir el passat mes d’abril promoure una fira a Vilafranca. Un certamen organitzat en un parell de mesos que ha acabat obtenint resultats positius, però que ha suposat un esforç que no queda clar si voldrà repetir en solitari.

La Fira ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, i s’ha ubicat en l’espai del Parc U d’octubre, mostrant-se com un lloc molt adequat per aquest tipus d’esdeveniments.
Joan Manel Montfort, regidor de Promoció Econòmica: 11’21’’ ens sembla…del vi 11’43’’

El parc de l’U d’octubre oferia un espai obert i ampli on es podia passejar pels circuits marcats i gaudir dels tastos asseguts en l’espai de 48m de què disposava cada celler. Segons els promotors entre els dos dies hauran passat per la fira uns 600 visitants. Com a actes complementaris es va organitzar un conurs de relats amb motiu de la Fira de Vins Rebels. El premi consistia en l’equivalent del pes del guanyador en caixes de vi. El guanyador va ser poeta Santi Borrell. També hi havia un punt especial amb un indi ballant a escala real on fer la foto pel record o per Instagram, picada d’ullet als vins de la fira naturals, rebels i lliures. Una espai on el guanyador del concurs i el promotor de la fira també s’hi van fer la foto acompanyats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: