Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary homenatja Joan Palau amb els premis als millors estudiants

Aquest dimecres el Claustre de Sant Francesc ha acollit l’acte de lliurament dels premis als millors estudiants de batxillerat de Vilafranca.

Un acte que l’any passat no es va poder realitzar per la pandèmia i que per això enguany acollia als tres estudiants amb les millors notes del curs 2018/2019 i els tres del curs 2019/2020. També era un acte especial perquè es va voler fer dos reconeixements. El primer, com explicava la presidenta dels Rotary, Coque Tuyà, per Joan Palau Galimany, que era el responsable de temes de joventut dels Rotary vilafranquins i que va morir l’any passat. En record seu a partir d’ara els premis es diuen Joan Palau.

L’altre reconeixement es va fer als instituts Eugeni d’Ors, Alt Penedès, Milà Fontanals i l’Escola Montagut per la bona tasca educativa. Entre els guanyadors hi ha les tres millors notes del curs passat que va plenament afectat per la Covid. El Roger Vendrell del Milà va obtenir la tercera millor nota, estudia matemàtiques i ens explicava que la selectivitat va ser diferent.

La Foix Regull, del Montagut, va obtenir la segona millor nota i ara estudia medicina, en un curs també complicat.

I la Marina Travé de l’Alt Penedès estudia ara Ciència i Tecnologia dels Aliments. Recorda que el batxillerat en pandèmia va ser dur.

Els millors estudiants del curs 2018/2019 també van recollir el seu diploma. La tercera millor nota va ser per l’Helena Giró de l’Eugeni d’Ors, la segona per Pep Martínez del Montagut i la millor nota per l’Anna Hill de l’Eugeni d’Ors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: