Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte CUEME d’aquest any ha finalitzat amb la venda de productes a la rambla

El CUEME és un programa que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’educació primària.

Durant un curs escolar, l’alumnat de 5e de primària crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de la seva localitat. Enguany s’hi han afegit alumnes de sisè que l’any passat no van poder participar-hi. A la Rambla de Sant Francesc, 14 cooperatives escolars presentaven i venien els seus productes. La regidora d’Educació, Xell Montserrat, destaca el treball que fan alumnes, mestres i famílies. També recorda que és una experiència que acosta els alumnes a la realitat.

Aquest divendres era el dia del mercat, i els alumnes posaven a la venda els productes produïts al llarg del curs, i que han suposat un treball intens per als alumnes.

La venda de productes serveix per recuperar la inversió i destinar part dels beneficis a una finalitat social, i l’altre part a desenvolupar una activitat conjunta de caràcter lúdic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: