Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup ‘Defensem la Sanitat Pública’ es reuneix per debatre les properes accions

Aquesta trobada servia perquè la trentena de persones que formen part de l’agrupació és coneguessin i comencessin a proposar accions per a les properes setmanes.

Fa uns mesos es va crear l’agrupació ‘Defensem la sanitat pública’ a Vilafranca però fins ara, degut a la Covid-19, no s’havien pogut reunir tots els membres. Ahir a la tarda, una de les sales de l’Escorxador acollia aquesta trobada que servia perquè la trentena de persones que formen part de l’agrupació és coneguessin i comencessin a proposar accions per a les properes setmanes. El portaveu del grup, Jordi Junyent, explicava perquè es va crear.

L’agrupació de defensa de la sanitat pública està estudiant futures accions, entre elles està la possibilitat d’unir-se a una protesta impulsada per Marea Blanca a nivell de Catalunya davant dels CAPs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: