Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El gall del Penedès arriba als cellers

Aquesta setmana ha tingut lloc la presentació del PICA TAST, el nou aperitiu que marida els vins i el Gall del Penedès.

Es tracta d’una aperitiu 100% de territori que pretén ser la nova manera d’assaborir i experimentar el Penedès i les seves tradicions. La campanya l’ha promoguda el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès i Mallart Artesans Xarcuters amb la finalitat de fer arribar el Gall del Penedès als cellers. El president del Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, Enric Ferré, destaca que la campanya és un pas més en la promoció d’un producte diferencial del Penedès.

Per la seva banda, la directora de comunicació de Mallart, Cristina Barbacil, ha fet una crida a la construcció conjunta de l’experiència Penedès de la mà dels celleristes, com a agents necessaris i creadors de sinergies.

L’acte ha comptat amb la presència de diferents celleristes que s’han sumat a la campanya i s’ha a l’espai coworking de l’estudi de disseny Aquells nois tan simpàtics, creadors de la imatge gràfica.2021-06-03-s

En aquesta primera edició, la campanya s’adreça als celleristes amb la finalitat d’implicar-los i construir plegats una nova experiència gastronòmica de territori. entre l’1 de juny i el 31 de juliol els celleristes adherits a la campanya oferiran als seus visitants l’experiència PICA TAST, cada celler maridarà els productes del gall amb els vins i escumosos que ells considerin més adients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: