Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf rep un reconeixement a la Gala de Premis de la FEGP

Més de 400 empreses del territori i institucions i administracions de tots els àmbits han pres part de la Nit de l’Empresa de la FEGP 2021.

La Nit de l’Empresa és la trobada del teixit empresarial i en aquest marc, es lliuren uns guardons que reconeixen la trajectòria de les empreses en el darrer any, sent aquesta edició única ja que recollia la trajectòria del 2019 i del 2020.
Més de 400 empreses del territori i institucions i administracions de tots els àmbits han pres part de la Nit de l’Empresa de la FEGP 2021, una trobada ja amb regust a normalitat després que l’any passat no se celebrés per la pandèmia. L’ambient que s’ha respirat durant la Nit ha estat d’optimisme. Així l’ha traslladat l’economista Xavier Sala-i-Martín durant la seva ponència d’obertura; un missatge en què també hi ha coincidit el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró, que ha destacat la importància de les infraestructures en l’era post-covid.
També optimista però més crítica s’ha mostrat la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, que afirma que, durant la pandèmia, els empresaris s’han sentit en moltes ocasions desemparats per part de les administracions.
Ha reclamat més ajudes pel sector en una crisi sanitària que ha afectat de ple l’economia.
El Grup Cal Blay, de Sant Sadurní d’Anoia, ha estat guardonat amb el Gran Premi FEGP d’enguany, amb què s’ha volgut reconèixer la tasca d’aquesta empresa dedicada a la restauració i els esdeveniments. La Nit de l’Empresa ha reconegut també de manera simbòlica el moviment Covid Warriors i el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf com a dues entitats de referència durant la pandèmia.
Durant l’esdeveniment també es va fer un reconeixement a les empreses, institucions i entitats que celebren o van celebrar un aniversari aquest any o el passat 2020. És el cas de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, que ha rebut el guardó pel seu 25è aniversari o Bombons Cudié pel seu 75è aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: