Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal reprèn el cicle Tribuna Casal amb una taula rodona sobre solidaritat internacionalista

L’acte va comptar amb el testimoni d’activistes vilafranquins que han participat en projectes de solidaritat internacional.

El passat divendres el Teatre Casal va acollir una taula rodona dins el projecte Tribuna Casal, reprès de nou després dels mesos d’aturada per la pandèmia. L’acte comptava amb el testimoni d’activistes vilafranquins que han participat en projectes de solidaritat internacional. Eren presents tres col·lectius i un total de cinc ponents. La taula comptava amb membres de Penedès amb Palestina, d’Amics de Puerto Cabezas, d’Hèlix Libera i també va comptar telemàticament amb el testimoni d’Alba Ràfols, una activista d’Avinyonet que està immersa en projectes per migrades i refugiades, dins la xarxa d’okupes del barri d’Exarcheia a Atenes. Una de les ponents, la Gemma Sàbat d’Hèlix Libera, explicava als nostres micròfons com havia estat la seva experiència a Mèxic i Costa Rica.
A Hèlix Libera treballen a través de la teràpia, l’educació, l’art i l’humor sobretot amb el col·lectiu migrat i amb l’objectiu de que connectin amb el seu món més emocional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: