Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca presenta ‘Humanitats a la fresca’

Al llarg d’aquest juliol, i com a novetat, s’ofereix un curs intensiu que porta per títol ‘La història parlada. Mots i expressions que expliquen qui som’.

És un nou curs de la seva Aula d’Humanitats, i anirà a càrrec de l’historiador Marc Jobani. Aquest curs parlarà d’expressions orals que són història parlada.

El llarg de les diferents sessions s’analitzarà el context en que van néixer aquestes expressions oral, com es van formar i s’identificaran els usos, així com els canvis de significat, amb la voluntat de refrescar la memòria i el coneixement de la llengua catalana i posar en valor l’imaginari col·lectiu del nostre patrimoni immaterial.

El curs es realitzarà els dimarts i dijous del 6 al 29 de juliol de 6 de la tarda a 8 del vespre. A més, un dels atractius d’aquest curs és que es realitzarà a l’aire lliure, concretament al pati dels nous allotjaments Inglada Via de Pinnae i al pati dels cellers Mascaró, fent possible classes d’humanitats a la fresca. Els dimarts 6 i 29 de juliol, excepcionalment, les classes es realitzaran al Casal.

Les persones interessades en el curs podran escollir si realitzen 4 sessions, amb un cost de 25€ per persones associades i 40 € per no associades o si en realitzen 8, amb un cost de 40€ per socis i sòcies i 70€ per no socis/es.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: