Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 27è Dia del Graller ha tornat a convertir Vilafranca en la capital de la gralla

Aquest cap de setmana la Coordinadora de Grallers organitzava el 27è Dia del Graller amb actes de petit format.

Després d’un 2020 sense edició a causa de la pandèmia hi havia moltes ganes de tornar a sortir al carrer i recuperar la presencialitat per fer arribar la música tradicional a públics i espais diversos.

En nom de la Coordinadora de Grallers, Jordi Vidal explicava que la preparació dels actes havia requerit adaptar-los a les mesures de control de la Covid-19, amb les dificultats que això suposa, però que volien recuperar la celebració aprofitant que la situació ha millorat.

El cap de setmana culminava diumenge a Cal Figarot amb el tradicional concert del Dia del Graller. En aquesta ocasió, els set grups de grallers que integren la coordinadora van tocar diverses peces de música popular folklòrica. La situació sanitària ha obligat a fer un Dia del Graller diferent a les edicions anteriors però la voluntat és recuperar la normalitat de cara a l’any vinent.

A banda de l’acte principal del Dia del Graller, hi ha hagut més actes durant el cap de setmana. El grup Criatures va oferir un concert al claustre de Sant Francesc el divendres. El dissabte es va fer el ja conegut concert als balcons a la plaça de la Vila i a la Rambla Sant Francesc. Al vespre, la trobada tenia lloc a Cal Figarot amb la presentació del llibre ‘Esbós d’un músic’ de Jaume Vidal i Vidal, músic i compositor del Vendrell.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: