Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 27è Dia del Graller convertirà Vilafranca en la capital de la gralla aquest cap de setmana

Aquest proper cap de setmana la Coordinadora de Grallers organitza el 27è Dia del Graller amb actes de petit format.

Després d’un 2020 sense edició, aquest juny es reprèn el dia del graller amb la intenció de fer arribar la música tradicional a diferents públics i espais.
El cap de setmana culminarà diumenge a les 12 del migdia a Cal Figarot amb el tradicional concert del Dia del Graller. Vuit grups de grallers que integren la coordinadora tocaran diverses peces de musica popular folklòrica.
L’ambient de les colles es va recuperant mica en mica, desprès d’un any molt complicat.
El dia d’homenatge als grallers és el diumenge, però es faran actes previs per anar ambientant la vila. Per escalfar motors es començarà el divendres amb un concert del grup Criatures, a les vuit del vespre al claustre de Sant Francesc. El dissabte es farà el ja conegut concert als balcons a les 12 del migdia a la plaça de la Vila i a la Rambla Sant Francesc. Al vespre, la trobada serà a Cal Figarot a les set i es farà la presentació del llibre “Esbós d’un músic”de Jaume Vidal i Vidal, músic i compositor del Vendrell.
Tots els actes del Dia del Graller tenen un aforament limitat i l’entrada lliure. A més, es podran seguir en directe a través de l’Instagram @grallers

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: