Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge es celebra la Fira Remeiart a Santa Margarida i els Monjos

Diumenge es celebra la Fira Remeiart a Santa Margarida i els Monjos

La fira torna amb novetats pensades per adaptar, en la mesura del possible, la seguretat de tots els esdeveniments davant la Covid.

Enguany, per exemple, no es podrà comptar amb el trenet de pujada al castell però s’ha habilitat un horari perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir al castell amb el vehicle particular, de 4 a 6 de la tarda. Durant la resta de la jornada s’haurà de pujar a peu per un recorregut d’uns 800 metres al que enguany s’hi suma la novetat d’un nou itinerari entre vinyes que forma part d’un antic camí ramader. Al llarg de tot el camí es proposaran activitats lúdiques relacionades amb la salut. S’ha ampliat la programació de xerrades i tallers, que enguany cal reservar amb antelació al web remeiart.cat i a un preu simbòlic d’inscripció d’1 euro per garantir l’assistència. L’Ajuntament destinarà els diners a projectes de millora mediambiental. Si hi ha places lliures es posaran a la disposició dels visitants de la fira que no hagin fet inscripció prèvia. Entre les activitats que s’ofereixen hi ha propostes d’alimentació, cosmètica, sostenibilitat, herbes i consciència i creixement personal. També s’ha fet una aposta especial per les sortides de reconeixement de l’entorn. La Fira inclourà també diverses actuacions musicals i activitats infantils amb tallers de manualitats i ceràmica. Tancarà portes de 15 a 16 h per la desinfecció dels espais, però s’ha habilitat un punt de restauració a l’exterior. A dins del recinte no es permetrà menjar. Finalment i com a novetat, el Remeiart 2021 ha estrenat una APP on es pot consultar l’oferta de tapes i la programació del festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: