Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana ha començat la fase principal de les obres de la teulada de Santa Maria

Ara fa un any van finalitzar les obres de restauració del primer tram de la teulada de la basílica de santa Maria i aquesta setmana s’han iniciat les obres que han de completar la resta de la teulada.

La col·locació de la grua de grans dimensions va generar una certa problemàtica entre les persones que es trobaven a les terrasses dels bars que hi ha davant de l’església. Les obres tenen una subvenció dels fons europeus FEDER i tindran una durada de sis mesos, parant durant els dies de la Festa Major. Coincidint amb la represa de les obres de rehabilitació de la teulada de la basílica de Santa Maria de Vilafranca, la comissió Santa Maria 2020 engega una nova campanya de col·laboració, en aquest cas per ajudar a sufragar els dos vitralls pendents. La basílica té nou vitralls, tots ells amb la mateixa forma de flor de sis pètals. Queden dos rosetons incomplets, sense vitralls. Tenen un diàmetre de 2,66 metres, i estan formats per 19 peces. En aquest moment s’obre la possibilitat que entitats, associacions, empreses o particulars patrocinin la construcció d’aquests vitralls, presentant un projecte que es consensuaria pel que fa a les imatges i missatge a mostrar-s’hi. El pressupost s’estima al voltant dels 10.000€.
Els interessats poden adreçar-se a la parròquia o per correu electrònic a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: