Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres comença el Vijazz 2021

El festival portarà a Vilafranca Juan Perro, Carles Benavent i Cécile McLorin.

La fira de vins se substitueix per la presència de vi als concerts, que se celebraran amb aforament reduït i controlat, als escenaris de la Plaça Jaume I i el Claustre de Sant Francesc. Totes les cadires estaran separades per un mínim de metre i mig i hi haurà una tauleta perquè els assistents puguin fer una copa de vi o cava durant l’actuació. Les cadires no estaran numerades i s’ompliran per ordre d’arribada. Els concerts no es podran seguir a peu dret. La zona de Jaume I es tancarà dues hores abans dels concerts i l’accés es farà per la plaça de Santa Maria i la sortida pel carrer de Sant Bernat.
El vi també estarà present en una gran sala de tast ubicada a la platea del teatre del Casal, on es faran tastos i maridatges de màxim 50 places cada cop.
El festival començarà aquest dimecres a les nou de la nit amb l’Enojazz, el maridatge de vins i música jazz, que es traslladarà del Vinseum a la plaça Jaume I, on dues big bands de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet maridaran la seva música amb vins de Família Torres. Dijous a les deu de la nit tindrà lloc el concert inaugural amb la Locomotora Negra. El divendres, en aquest cas en sessió doble, a les nou i a les onze de la nit, l’escenari de Jaume I acollirà el concert del trio Benavent – Di Geraldo – Pardo. El mateix escenari acollirà el dissabte, també en doble sessió, el concert de Juan Perro.
I el diumenge serà el torn del millor jazz internacional amb Cécile McLorin, guanyadora de tres Grammy, en duet amb Sullivant Fortner, que oferirà dos concerts a les vuit del vespre i a les deu de la nit.
Pel que fa al Claustre de Sant Francesc, tornarà a ser l’escenari de l’espai Elles i el jazz. Tots els concerts seran en doble sessió, a les vuit i a les deu. El divendres amb Gemma Abrié i Manel Camp, el dissabte amb Elisabet Raspall Quartet, i el diumenge amb Irene Reig & The Bop Collective.
Les entrades pel Vijazz només es poden adquirir a través del web www.vijazzpenedes.cat . Costen 15€ i inclouen una copa Riedel, una consumició i dret a tenir una cadira assegurada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: