Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una fotografia de Richard Martin ha rebut el Primer premi d’Amnistia Internacional de Madrid

La mateixa imatge és una de les nominades per una exposició col·lectiva Environmental Alterations a la ciutat de Roma.

L’obra ‘Hogar no natural 114’ de l’artista plàstic penedesenc, Richard Martin, ha obtingut el primer Premi de fotografia 2021 del concurs Pon derechos al clima, organitzat Amnistía Internacional Madrid. La mateixa imatge és una de les nominades per l’exposició col·lectiva Environmental Alterations a la ciutat de Roma el proper mes de setembre. Un exposició que vol conscienciar respecte al medi ambient.
Avui en dia, la crisi climàtica és una emergència de drets humans, entre els quals el dret a un medi ambient segur, net, saludable i sostenible ha de ser un dret fonamental i universal, la protecció del qual hauria d’obligar a tots els Estats.
L’artista granadenc Richard Martin es va formar a l’Escola d’Art i Disseny la Llotja de Barcelona i fa més de 30 anys que pinta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: