Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de persones es manifesten en suport d’un vilafranquí detingut aquest dimecres

Segons el grup Sas Absolució el jove detingut està acusat de participar en les protestes per la sentència de l’Adrián Sas.

Segons ha comunicat el grup de suport a l’Adrián Sas, aquest dimecres al matí un jove vilafranquí va ser detingut quan sortia de casa seva per anar a treballar. Va ser aturat per tres policies de paisà i portat a disposició policial. Està acusat de participar en les protestes per la sentència de l’Adrián Sas. És per aquest motiu que el grup Sas Absolució va convocar aquest mateix dimecres una concentració a les 20h a la plaça de la Vila. Consideren aquesta detenció com un nou atac repressiu que intenta criminalitzar les protestes i aturar la solidaritat. Adrián Sas va ser l’encarregat de llegir un manifest.

Un cop finalitzada la lectura del manifest, la concentració que va aglutinar un centenar de persones, va continuar pels carrers del centre de Vilafranca encapçalada per una pancarta que deia ‘Prou repressió! Ens hi va la Vila’ i acompanyada de crits de ‘Llibertat detingudes!’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: