Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix aprova la liquidació del pressupost del 2020 amb un estalvi net de 291.000 €

La setmana passada l’Ajuntament de Torrelles va celebrar un ple extraordinari amb la liquidació del pressupost municipal corresponent a l’exercici 2020 i un estalvi net de 291.557 €.

L’alcalde Sergi Vallès va destacar l’esforç que l’Ajuntament ha fet als darrers anys i que s’ha intensificat des del passat mandat per redreçar les finances municipals. El ràtio d’endeutament es troba actualment en el 71,9%, que implica una reducció considerable en relació a la situació en què es trobava l’administració local fa pocs anys i que permetrà que l’Ajuntament pugui recuperar la capacitat d’inversió.
La liquidació del pressupost també deixa una balança de quantitats pendents de cobrament per part de l’Ajuntament de quasi 4 milions d’euros, mentre que els crèdits bancaris pendents per part de l’administració local se situen en 1,7 milions d’euros i d’altres pagaments pendents s’eleven als 3,5 milions d’euros.
El plenari també va donar compte de la renúncia de l’acta de regidor, per motius personals, del portaveu del grup d’ERC de Torrelles de Foix, Gerard Carbó. Adela Campos seria la seva substituta. L’alcalde Vallès va agrair-li la tasca realitzada i la dedicació com a regidor i representant municipal de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: