Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Som Viatges engega una nova línia de viatges més sostenible

Aquesta nova manera de viatjar busca involucrar viatgers, agències i proveïdors, per anar tots plegats en sintonia amb el medi ambient, la comunitat local i els drets humans.

L’agència de viatges Som Viatges, juntament amb el grup d’agències catalanes ‘Passió per Viatjar’ ha impulsat una nova línia de viatges anomenada ‘Turisme Sostenible’. Aquest nou producte està destinat a tots aquells viatgers amb ganes de seguir descobrint món i contribuir alhora amb els 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible marcats per l’agenda 2030 de les Nacions Unides. Tal i com explica el director de Som Viatges, Quim Pallarola, es tracta de conèixer la realitat del dia a dia d’un país des de dins i amb la vista posada en la cura del planeta.

Així doncs, aquesta nova manera de viatjar busca involucrar viatgers, agències i proveïdors, per anar tots plegats en sintonia amb el medi ambient, la comunitat local i els drets humans. Es poden visitar destinacions com La Gomera, les Açores, Islàndia, Costa Rica, Jordània, Índia o Uganda, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: