Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ajorna fins al setembre la festa del barri del Poble Nou

La festa tindrà lloc a finals de setembre.

L’Associació de Veïns del Poble Nou comunica que la Festa del Barri 2021 prevista inicialment pels propers dies 11, 12 i 13 de juny s’aplaça per celebrar-se, si les condicions sanitàries ho permeten, la segona quinzena del mes de setembre, els dies 24,25 i 26.
Tot i que ja hi havia els actes programats i preparats per realitzar-se en petit format, sense entremitjos i amb horari limitat, sense servir vermuts, xocolatada ni rom cremat, amb limitació d’aforament, control d’accés i control de temperatura, les mesures vigents establertes pel Procicat i prèvia consulta als tècnics de l’Ajuntament de Vilafranca, impedeixen la celebració dels actes a l’espai on estaven programats.
Havent buscat alternatives, que han resultat inviables, l’Associació de Veïns ha decidit posposar la festa del barri, esperant que al mes de setembre la situació sanitària en permeti la celebració, preservant sempre la salut i la seguretat de tots els assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: