Diumenge, 16 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Retrats sota el foc’, fins al 13 de juny al Fòrum Berger Balaguer

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull fins al 13 de juny l’exposició d’imatges ‘Retrats sota el foc’

‘Retrats sota el foc’ és un projecte del fotògraf Daniel Garcia Crespo i forma part dels actes del Diabòlic que organitza el Ball de Diables de Vilafranca. ‘Retrats sota el foc’ és un recull de fotos de detalls i de moments d’actuacions dels balls de diables de Catalunya, així com del sentiment de la gent que els aglutina.

A les imatges capturades per DGC Fotografia hi podem veure la concentració i serenor d’aquell segon abans de l’encesa, l’anhel de no estar sota el foc o l’eufòria en la seva màxima expressió, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: