Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obre el nou restaurant del xef Carles Gaig al Mercer Hotel Casa Torner i Güell de Vilafranca

Gaig és un referent de la gastronomia catalana. Mereixedor d’una estrella Michelin durant prop de 30 anys, és considerat un clàssic entre els seus clients i un mestre entre els seus companys d’ofici.

El xef Carles Gaig, un dels mestres de la cuina catalana contemporània, ha escollit el Penedès per inaugurar la nova ‘Cuina Gaig – Casa Torner i Güell’, que s’inaugura avui a Vilafranca.
Gaig és hereu d’una tradició que es va iniciar a finals del segle XIX, quan la família va obrir una fonda al barri d’Horta de Barcelona. Amb el pas dels anys s’ha convertit en una institució, pel seu respecte a les receptes clàssiques i la seva especial atenció al producte. En el cas de Vilafranca, Gaig proposa alguns dels millors plats del receptari tradicional català i alguns dels seus clàssics com els ‘Macarrons del Cardenal’ o els ‘Canelons Gaig’. Oferirà sabors amb personalitat, identificats amb el territori i la seva idiosincràsia, acompanyats de vins i caves amb DO Penedès.

A més, els dissabtes, dia de mercat a Vilafranca, proposa esmorzars de forquilla i ganivet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: