Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Multitudinària concentració de rebuig a la violència de l’estat d’Israel contra Palestina

Concentració de suport amb Palestina per commemorar els 73 anys Nakba i manifestar-se contra els bombardejos israelians.

Penedès Palestina va organitzar una concentració a la Plaça de la Vila aquest passat dissabte per condemnar la violència extrema que l’estat d’Israel està exercint a Palestina. Després de 73 anys de la Nakba -l’èxode del poble palestí-, el país ha intensificat la violència aquestes darreres setmanes a causa de les protestes en contra el desallotjament de famílies palestines. Aquest ha estat el detonant de que més de 400 persones es reunissin per donar suport als drets humans i visibilitzar el que està succeint. Una de les representants del grup Penedès Palestina apunta que aquestes injustícies no es poden amagar i que s’ha de fer ressò.

Així mateix, el col·lectiu denuncia “el silenci dels mitjans de comunicació i condemna aquesta arrogància i injustícia en front un poble indefens”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: