Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Maria Sardà s’incorporarà al grup municipal d’ERC a Vilafranca

Maria Sardà s’incorporarà al grup municipal d’ERC a Vilafranca

Pere Sàbat és el nou portaveu.

Els republicans duran a terme els canvis en el grup municipal a partir del ple del mes de juny. Maria Sardà serà a partir del proper ple del mes de juny la nova regidora d’Esquerra Republicana a l’ajuntament de Vilafranca, i s’incorpora d’aquesta manera al grup municipal republicà després de la defunció de la regidora Mònica Hill. Sardà va ser la candidata número 6 de la llista dels republicans a les passades eleccions municipals, és infermera de formació i treballadora del Ricard Fortuny i actualment és Directora General d’Ordenació i Regulació sanitària a la Generalitat de Catalunya.
D’altra banda l’actual regidor Pere Sàbat assumeix el repte de ser el portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament. Sàbat és regidor des del 2015, periodista i politòleg i actualment treballa a la Fundació Josep Irla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: