Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marco Mezquida ha presentat el seu darrer treball aquest diumenge a l’Auditori

Mezquida, una de les figures més destacades de l’escena jazzística actual, acaba d’estrenar el disc ‘Talismán’.

El pianista Marco Mezquida, una de les figures més destacades de l’escena jazzística actual, acaba d’estrenar el disc ‘Talismán’ i l’ha presentat aquest cap de setmana a l’Auditori de Vilafranca acompanyat d’Aleix Tobias a la percussió i Martín Meléndez al violoncel.

És un nou treball amb l’empremta de la música tradicional de la península Ibèrica, sons mediterranis, també aires turcs, zamba argentina o música contemporània, sobre melodies líriques i ritmes llatins i urbans.
El concert íntim i amb aires d’optimisme ha arribat a l’Auditori de Vilafranca aquest diumenge, engrescant el públic penedesenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: