Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició de Lluís Montané i Carme López a la sala Jaume Palau finalitza amb bones sensacions

Durant el mes d’abril més d’un centenar de persones han visitat aquesta exposició, i han deixat les seves sensacions en unes butlletes que ara es recopilaran.

Fins fa uns dies es podia visitar en aquest espai de l’associació de Veïns de Sant Julià una exposició que sumava fotografia i poesia amb la voluntat d’oferir un espai de reflexió a través de les imatges i la paraula.

Amb el títol ‘On la llum del cos és el cos de la llum’ la idea parteix de les fotografies de Lluís Montané que volen ser una finestra a la qual els visitants s’hi aboquen per poder explorar els propis sentiments . Montané però, volia alguna cosa més, i per tant va buscar la complicitat de la poetessa tarragonina Carme López que oferia uns breus poemes inspirats en cada imatge. Per a ella moltes evocaven la força de la dona.

L’objectiu final era, però, que els visitants omplissin una butlleta en acabar de veure l’exposició reflectint els seus sentiments i sensacions. La intenció és recollir aquestes opinions per tancar el cercle del que Montané qualifica d’experimentació emocional dels espectadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: